current views are: 3

3 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση17:34

Το… σφηνάκι του Σαμαρά με τους μοτοσικλετιστές (φωτό)

Ο πρωθυπουργός δειπνούσε στο Ζάππειο όταν του προσφέρθηκε ένα… σφηνάκι.

Δημοσίευση 17:34’
αρθρο-newpost

Ο πρωθυπουργός δειπνούσε στο Ζάππειο όταν του προσφέρθηκε ένα… σφηνάκι.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δειπνούσε στην Αίγλη του Ζαππείου. Και εκεί, συναντήθηκε και μίλησε με μοτοσικλετιστές.

Ο πρωθυπουργός έτρωγε στο γνωστό στέκι του Ζαππείου με τον εξ απορρήτων σύμβουλό του Σταύρο Παπασταύρου, όταν μέλη του διαδικτυακού χώρου GsForum των αδελφών Δημήτρη και Νίκου Δουρίδα, που έχουν αδυναμία στις BMW μηχανές του πρόσφεραν ένα σφηνάκι και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, σύμφωνα με τη Real News.

«Με μεγάλη μου τιμή», απάντησε, ο κ. Σαμαράς, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η Ελλάδα θα δει φως στο τούνελ σε έξι μήνες. «Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν φέξει» είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα και πρόσθεσε: «Στόχος μας το πρωτογενές πλεόνασμα, που θα ενισχύσει τη θέση μας στις διαπραγματεύσεις για το χρέος και η έξοδος στις αγορές».

Όταν τον ρώτησαν τι θα κάνει με την ανεργία, αποκάλυψε κάτι που όπως υποστήριξε δεν έχει ανακοινωθεί: «Η Microsoft πρόκειται να ανοίξει εργοστάσιο και να δημιουργήσει 500 θέσεις εργασίας. Κυνηγάω τις επενδύσεις», ενώ επανέλαβε και την πρόθεσή του για έναν φόρο 15%. Αλλά πρώτα «πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας».

Η συζήτηση στράφηκε και στη λαθρομετανάστευση. Σε αυτό το σημείο ο κ. Σαμαράς εξήρε το έργο του Νίκου Δένδια: «Κάποτε δεν μπορούσες να περπατήσεις στην Ομόνοια», είπε. «Ας μην ήταν η Χρυσή Αυγή» σχολίασε κάποιος για να απαντήσει ο πρωθυπουργός: «Ε όχι! Να είμαστε σοβαροί τώρα!».


σχετικα αρθρα