Παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή προκειμένου, όπως λέει, να εξασφαλιστεί η πολιτική επιβίωση της Νέας Δημοκρατίας ζητά με συνέντευξή του ο Κώστας Κιλτίδης.

«Ήρθε η ώρα, πιστεύω να παρέμβει ο Κώστας Καραμανλής ως ο μακροβιότερος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, της ναυαρχίδας πάλαι ποτέ του αστικού κόσμου και αυτός που έχει στίγμα και αναφορά ιδεολογική.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβάται επιτέλους η παράταξη της ελευθερίας και δημοκρατίας και πρέπει να δρα ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά» σημειώνει το πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή, προσθέτοντας ότι «αν θέλει να έχει η Νέα Δημοκρατία λόγο ύπαρξης πρέπει να μιλήσει και να τοποθετηθεί για τα θεμελιώδη γνωρίσματα της ιδεολογίας αυτής της μεγάλης παράταξης. Να αναταχθεί έστω και καθυστερημένα η ασκούμενη πολιτική από τη σημερινή κυβέρνηση».

Ο Κώστας Κιλτίδης καταλήγει πώς «όλοι έχουμε ευθύνη, και στη σημερινή συγκυρία ο Κώστας Καραμανλής, βαρύτατη». Παραμένει αμφίβολο έως απίθανο αν ο πρώην Πρωθυπουργός θα συγκινηθεί από την έκκληση Κιλτίδη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες επιμένουν πώς, ο ίδιος ο Κώστας Κιλτίδης προετοιμάζεται να αναλάβει την ευθύνη, όπως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται τουλάχιστον. Το μέγεθος(!) της ευθύνης, δε, είναι τέτοιο που τον θέλει ακόμη και να ηγείται ενός (ακόμη) σχήματος στο χώρο της δεξιάς...

Τ.Τ