Για... μεταμορφώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ανάλογα με το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά τη τοποθέτησή του στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

Ο «πράσινος» βουλευτής αναφέρθηκε στη συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό STAR στα τέλη Οκτωβρίου και τόνισε:

«Λέγατε ότι με την ισχυρή λαϊκή εντολή και με το λαό στους δρόμους να μας υποστηρίζει, αφού έχουμε καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο, θα πάμε εκεί που η χώρα είναι ισότιμος εταίρος. Αυτός δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ο Αλέξης Λαφαζάνης».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Χιούστον και επικαλέστηκε στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα:

«Στο Τέξας είπε ότι έχουμε μία οικονομική ένωση και ένα κοινό νόμισμα. Ότι οι άμεσες εναλλακτικές είναι χειρότερες και μία έξοδος δεν θα ωφελήσει κανέναν. Αν μία χώρα φύγει οι αγορές και οι κερδοσκόποι θα ρωτούν ποιος είναι ο επόμενος. Αυτά τα είπε ο Αλέξης Δραγασάκης».

ΠΑΝ.ΒΕΛ