Εκ παραδρομής είχε υποστηρίξει ότι παρέδωσε το άκυρο ψηφοδέλτιο κατά την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου την περασμένη εβδομάδα. Τότε, δεκάδες ήταν οι αντιδράσεις που έκαναν λόγο για δήθεν... λάθος του κ. Κεγκέρογλου. 

Σήμερα, στο ίδιο «ατόπημα» υπέπεσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο οποίος μπερδέυτηκε στην ομιλία του αλλάζοντας όμως όλο το νόημα της δήλωσής του. Πιο συγκεκριμένα, σε διευκρίνιση πως το Κομμουνιστικό Κόμμα θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας και θα καταψηφίσει την κυβέρνηση, προέβη προ ολίγου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης.

«Εκ παραδρομής στην ομιλία μου ειπώθηκε ότι καταψηφίζουμε την πρόταση δυσπιστίας, ενώ είναι γνωστό ότι καταψηφίζουμε την κυβέρνηση και ψηφίζουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας με το δικό μας σκεπτικό» αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Παφίλης.

Λίγο αργότερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Ταγάρας, στην ομιλία του αναφέρθηκε στις «τεράστιες ευθύνες του ελληνικού λαού για την οικονομία» για να διορθώσει έπειτα από λίγο σε «τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού».

ΑΝ. ΓΑΛ.

TAGS