Πρώτος στην κούρσα των περιφερειακών εκλογών του προσεχούς Μαΐου ξεκίνησε ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ προανήγγειλε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, κάτι που ούτως ή άλλως αναμενόταν. Ποντάρει, δε, στην μη προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα στην εκλογική κούρσα.

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι αν ο, κατά τους φίλους του, «Πετράν» θα λάβει αν όχι το χρίσμα, τουλάχιστον την ανοχή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος θα το επιθυμούσε, ωστόσο οι διαθέσεις του Μαξίμου είναι αρνητικές. Τουλάχιστον προς ώρας. Πέραν των όσων έπραξε ο Τατούλης στο παρελθόν με την κυβέρνηση Καραμανλή, άλλωστε μην ξεχνάμε κέρδισε τον εκλεκτό του κ. Σαμαρά στην προηγούμενη εκλογή, τον κ. Σαμαρά έχει ενοχλήσει και η... έπαρση που επιδεικνύει ο Περιφερειάρχης.

Ενδεικτικό παράδειγμα, το παραπολιτικό που «δημιούργησε» προ εβδομάδων όταν και, λίγο πολύ, εμφάνιζε εαυτόν ως εκλεκτό των γερμανών και, υπό την έννοια αυτή, έναν εξ αυτών που θα μπορούσαν να αναλάβουν κεντρικό ρόλο σε μία επόμενη ημέρα χωρίς Σαμαρά...

Τ.Τ