Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε σήμερα σε μια κατάθεση... ψυχής ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Με μήνυμά του στο Facebook, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε στη περιπέτεια υγείας του, λέγοντας πως «πλέον είναι πιο υγιής από ποτέ». Ο βουλευτής της ΝΔ επιχειρεί με τον τρόπο αυτό να συμβουλεύσει όσους περισσότερους μπορεί, σημειώνοντας πως «η πρόληψη σώζει ζωές, ειδικά στην περίπτωση του καρκίνου».

Αναλυτικά το συγκινητικό μήνυμα του κ. Κακλαμάνη:

«Τις τελευταίες 20 ημέρες αντιμετώπισα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας, όσο μπορούσα πιο διακριτικά.

Από το πρόβλημα αυτό σήμερα -εξερχόμενος του νοσοκομείου- είμαι πλήρως απαλλαγμένος και ίσως μάλιστα πιο υγιής από πριν.

Θέλω, επ’ ευκαιρία της δικής μου περιπέτειας αλλά και της ιατρικής μου ιδιότητας, να τονίσω τα εξής:

- Η έγκαιρη διάγνωση και ιδιαίτερα στον καρκίνο σώζει ζωές (όπως στη δική μου περίπτωση, που ήταν στο στάδιο 1).

- Τόσο για το διαγνωστικό (Ευαγγελισμός) όσο και για το χειρουργικό (Αρεταίειο) κομμάτι της θεραπείας μου εμπιστεύτηκα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παρά τις τρομερές ελλείψεις που υπάρχουν -σε ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο-, το επιστημονικό επίπεδο του Ε.Σ.Υ. είναι εξαιρετικά υψηλό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους, από τους πολύ παλιούς μέχρι τους νεότερους φίλους μου, που από την ημέρα που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας μου, με τις ευχές τους στάθηκαν δίπλα μου».

Γ.Κ