Στη χθεσινή διαδήλωση των υπαλλήλων καθαρισμού έξω από το υπουργείο Οικονομικών οι καθαρίστριες αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Οικονομικών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και το επιτελείο της τρόικας.

Μεταξύ των πολλών ευτράπελων που συνέβησαν κατά τη συγκέντρωση( ένας οδηγός μηχανής έπεσε από το άνοιγμα της πόρτας του οχήματος των τροϊκανών), μια διαδηλώτρια τραυματίστηκε στο χέρι από ασπίδα των ΜΑΤ, όπως κατήγγειλε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελαφρύ κάταγμα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα όχι μόνο μεταφέρθηκε στα επείγοντα αλλά πλήρωσε και 25 ευρώ για να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις, όπως προβλέπεται πλέον. Δηλαδή, ένας πολίτης που έχει χάσει την δουλειά του και διαδηλώσει ενάντια στην διαθεσιμότητα και τραυματιστεί κατά τη διάρκεια απομάκρυνσης των διαδηλωτών από τα ΜΑΤ θα πληρώσει και από πάνω 25 ευρώ, ενώ ο ίδιος πιθανότατα δεν έφταιγε για τον τραυματισμό του. 

Ενώπιον τέτοιων παραδόξων και τραγελαφικών σκηνικών φαίνεται ότι φέρνει απολυμένους πολίτες η ελληνική πολιτεία. Συνεπώς, συνίσταται προσοχή στις διαδηλώσεις, μπορεί να γίνουν... οικονομικά ασύμφορες. 

ΑΝ. ΓΑΛ.