current views are: 1

13 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση16:03

Ούτε στο Ψυχικό δεν βρίσκουν ησυχία οι πολιτικοί

Μετά το μνημόνιο οι πολιτικοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν στέκια. Το κέντρο της Αθήνας όπου οι περισσότεροι απολάμβαναν έναν καφέ ή ένα γεύμα έγινε αφιλόξενο. 

Δημοσίευση 16:03’
αρθρο-newpost

Μετά το μνημόνιο οι πολιτικοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν στέκια. Το κέντρο της Αθήνας όπου οι περισσότεροι απολάμβαναν έναν καφέ ή ένα γεύμα έγινε αφιλόξενο. 

Μετά το μνημόνιο οι πολιτικοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν στέκια. Το κέντρο της Αθήνας όπου οι περισσότεροι απολάμβαναν έναν καφέ ή ένα γεύμα έγινε αφιλόξενο. Όπου κι αν κάθονταν άκουγαν κατηγορίες και αρκετοί είχαν προπηλακιστεί. Αναγκαστικά λοιπόν άλλαξαν τα στέκια τους. 

Η πρωτη επιλογή ειναι πια ο Φάρος στο Ψυχικό. Έχει δυο βασικά πλεονεκτήματα. Πρώτον ειναι κοντά στο κέντρο, δηλαδή κοντά στη Βουλή και δεύτερον μέχρι προσφάτως ήταν απο τις λίγες περιοχές της Αθήνας που οι πολιτικοί δεν άκουγαν βρισίδια.

Γράφουμε μέχρι προσφάτως, καθώς βουλευτής της συγκυβέρνησης πήγε να απολαύσει τον καφέ του σε γνωστό στέκι του Ψυχικού. 

Ήταν, όταν στη Βουλή γινόταν η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας. Το βουλευτικό αυτοκίνητο πάρκαρε, ο βουλευτής περπατούσε μέχρι το γνωστό καφέ της περιοχής. Όμως για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε μια κυρία από την περιοχή. 

Για ακόμη πιο κακή του τύχη η κύρια είχε στην τσάντα της τα ΦΑΠ που της έχουν έρθει να πληρώσει. Τα έβγαλε απο την τσάντα σταμάτησε τον βουλευτή του έδειξε και του τα «εριξε» με το γάντι πάντα.

 «Απο που θα βρω να τα πληρώσω όλα αυτά;» του είπε. Ο βουλευτής που παρακολουθούσε γύρω του να καταγράψει αντιδράσεις το μόνο που κατάφερε να πει ήταν «Εχετε δίκιο».

Α.Π


σχετικα αρθρα