Μας έχει μπερδέψει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος σχετικά με τις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες της Κουμουνδούρου. 

Χθες, στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι είναι κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τονίζοντας ότι «αν αυτό αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αύριο θα το πληρώσει».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι το κόμμα του θα μπορούσε να βρει κοινό πεδίο με το ΠΑΣΟΚ και θα μπορούσαν να συνεργαστούν υπό την προϋπόθεση ότι «το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει».

Σήμερα, δήλωσε ότι μπορεί να υπάρξει κατά περίπτωση συνεργασία με τους ΑΝΕΛ θεωρώντας «ότι θα πρέπει να δομηθεί σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών και όχι κεντρικής συμφωνίας».

Τον Ιούλιο είχε δηλώσει: «Εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε- είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ».

Μήπως να βρίσκαμε καμία λύση για τα δομικά και διαχρονικά προβλήματα της χώρας και να αφήσουμε την «όπου φυσήξει ο άνεμος» εκλογολογία;

Β.Β.