Σε ακόμη ένα παραλήρημα επιδόθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ κάνει λόγο για στοχοποίηση του ακροδεξιού κόμματος και φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι η κάποιοι αξιωματικοί της αστυνομίας προστατεύουν την... αριστερά. 

Ο Ηλίας Παναγιώταρος πως η στοχοποίηση εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι διαρκής και αναφερόμενος στη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη τόνισε ότι «πριν την δολοφονία διαβάζαμε σε προκηρύξεις αριστεριστών πως είμαστε στόχοι τους. Ζητούσαν την δολοφονία των εθνικιστών βουλευτών και όχι μόνο. Και των αστυνομικών που μας συνόδευαν».

Παράλληλα υποστηρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι οι αρχές παρακολουθούν τη Χρυσή Αυγή, αντί να ασχοληθούν με την... τρομοκρατία της αριστεράς:

«Βαλιτσάκια, κοριοί, δορυφόροι... Τι μας λένε δηλαδή; Οι κοριοί και τα βαλιτσάκια έφταναν μέχρι την Χρυσή Αυγή; Όταν παραμένουν ασύλληπτοι, πολύ περισσότερο, όταν μένουν ατιμώρητοι, τρομοκράτες όπως ο Μαζιώτης και όλη η αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναλώνεται στο να ψάχνει, να παρακολουθεί μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής που να βρει χρόνο να ασχοληθεί με την πραγματική τρομοκρατία της αριστεράς, που να βρει χρόνο να ασχοληθεί με τους φονιάδες του Γιώργου και του Μάνου;».