Η παραδοχή του Γιώργου Παπανδρέου για την ύπαρξη ερωτηματολογίων που αφορούν την περίοδο που οι κυβερνήσεις του κρατούσαν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας, και τα οποία αποκάλυψε χθές το newpost.gr, δείχνει και την αμετροέπεια που διακρίνει τον πρώην πρωθυπουργό. 

Το να ρωτάς πρώην στελέχη, συνεργάτες και υπουργούς που έχουν μερίδιο ευθύνης στις πολιτικές ενέργειες οι οποίες μας οδήγησαν στο Μνημόνιο, για το πως κρίνουν το έργο της κυβέρνησης αποτελεί μέγιστη ειρωνεία προς τους πολίτες αυτής της χώρας.

Το καλύτερο που θα είχε να κάνει ο κ. Παπανδρέου θα ήταν να αποστείλει τα ερωτηματολόγια στον ελληνικό λαό, ο οποίος βιώνει τις τραγικές συνέπειες των  αποφάσεων που ελήφθησαν ακριβώς την εκείνη περίοδο.

Τα αποτελέσματα, τα βιώνουμε όλοι μας... Η ανεργία ημέρα με την ημέρα αυξάνεται, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά και αντί για μία φράση που έστω να παραπέμπει σε... αυτοκριτική, βλέπουμε τον πρώην πρωθυπουργό να ενδιαφέρεται μόνο για την υστεροφημία του.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.