Συνεχίζεται η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με τα «Νέα», με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξαπολύει νέα «βέλη».

Στη συνέντευξή του στην «Αυγή», όταν ρωτήθηκε για όσους τον κατηγορούν περί προσπάθειας λογοκρισίας απέναντι στην εφημερίδα ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να γνωρίζουν άπαντες ότι ουδείς είναι υπεράνω κριτικής».

Ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «τα περί λογοκρισίας είναι βεβαίως αστεία, ειδικά όταν εκτοξεύονται από αυτούς που έχουν καταλάβει τις ψηφιακές συχνότητες και θεωρούν την ενημέρωση κλειστό κύκλωμα. (...) Αν θεωρούν ότι έχουν ανίκητη δύναμη, απλώς είναι αλαζόνες. Αρκεί να ρίξουν μια ματιά στις κυκλοφορίες των εφημερίδων ή στις δημοσκοπήσεις που μετρούν την αξιοπιστία των Μέσων. Αν νομίζουν ότι θα μας τρομάξουν, απλώς δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ας ρίξουν μια ματιά στα συσσωρευμένα χρέη τους. Άλλοι πρέπει να τρομάζουν».

Παράλληλα, τόνισε ότι «αν πάλι πιστεύουν ότι αυτός είναι ο τρόπος να τα βγάλουν πέρα μαζί μας, αν περιμένουν συναλλαγή ή υποταγή, απλώς είναι γελασμένοι. Ενδεχομένως να αναπολούν άλλου είδους σχέσεις με το πολιτικό προσωπικό, αλλά αυτό δεν αφορά την Αριστερά».