Με ένα προφητικό, όπως χαρακτηρίζει, βίντεο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης απαντά σε όσους διαρρέουν σενάρια τόσο εντός όσο και εκτός ΠΑΣΟΚ.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο κ. Μωραΐτης τονίζει ότι «οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ανάγκη ούτε “υποδείξεων“, ούτε “υψηλής προστασίας“ από κανέναν» και προσθέτει ότι «τα σενάρια αποστασίας δεν αφορούν (νυν και πρώην) βουλευτές οι οποίοι με τεράστιο πολιτικό κόστος αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για την χώρα από το 2009, κάθε μέρα με κάθε τρόπο».

Σύμφωνα με τον κ. Μωραΐτη «το έκαναν συνειδητά, άμεσα, πάντοτε και δεν χρειάστηκαν ούτε Ζάππεια, ούτε ταξίδια στο Τέξας. Τα σενάρια αφορούν αποκλειστικά τους διακινητές τους: Όσους δεν έχουν καμία πρόταση για την χώρα αλλά και όσους βολεύονται στον μνημονιακό αυτόματο πιλότο».

Καταλήγοντας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι το παραπάνω βίντεο απευθύνεται «προς τους διακινητές των σεναρίων εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ: Πρώτα ένα απόσπασμα του 2001, επίκαιρο όσο ποτέ το οποίο αποτελεί προσωπική πολιτική πυξίδα. Το άλλο απόσπασμα, από την ομιλία μου στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ».

TAGS