Από μικρή στα... κάγκελα δήλωσε πως είναι η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα Τρέλα», ενώ όπως υποστήριξε ανέκαθεν ήταν δραστήρια και άτακτη.

Σχετικά με την κόντρα της με τον Άδωνι Γεωργιάδη που κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι «η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέρα πάσης προσδοκίας», η ίδια για ακόμη μία φορά είπε πως δεν μετάνιωσε για τα όσα είπε, διευκρινίζοντας ωστόσο πως τον χαρακτήρισε ως πολιτικό και όχι ως άνθρωπο.

Σε ερώτηση εάν θα είχε την ίδια αντίδραση αν στη θέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν μία βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Μακρή απάντησε ότι «δε θα ήταν ποτέ μία βουλευτής της ΝΔ» στην θέση αυτή, αλλά όπως και να έχει θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο.

«Ανεβαίνω στα κάγκελα μαζί με τον ελληνικό λαό», είπε στη συνέχεια, σχολιάζοντας με χιούμορ πως οι γονείς της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Τέλος, η κυρία Μακρή αποκάλυψε πως την ώρα που βρισκόταν στα κάγκελα της ΕΡΤ η πρώτη της σκέψη ήταν: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι στο ψάρεμα για να μην αρχίσει την γκρίνια».