Βολές κατά του Βασίλη Μουλόπουλου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή στην επίθεση του δημοσιογράφου της εφημερίδας Αυγή στον Πέτρο Τατσόπουλο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας που φέρεται ως ο μεγαλύτερος πολέμιος της διαπλοκής των μέσων ενημέρωσης, το 2009 έβαλε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του τον δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο, πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΔΟΛ. Επί δεκαετίες οικογενειακώς απολάμβανε την εξουσία και τη διαπλοκή, ενώ δεν ντρεπόταν να εκτελεί τις εντολές της διαπλοκής» δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ, κάνοντας μάλιστα λόγο για αμνησία του Αλεξη Τσίπρα.

«Η Αυγή έκανε πόλεμο σκληρό στον Χαντζόπουλο και κατηγορεί τον Τατσόπουλο ότι βγήκε εκτός γραμμής. Για μένα όταν ο Μουλόπουλος αποκαλεί έναν άνδρα πατέρα δυο παιδιών "βιζιτού", είναι ο πιο άθλιος σεξιστής, γελοίος και ομοφοβικός. Όταν λες έναν βουλευτής σου – άνδρα, και τον λες "βιζιτού", δεν θα μπορούσε να γράψει ένας Συριζαίος ότι είναι "σεξιστής και ομοφοβικός";» διερωτήθηκε η κυρία Πιπιλή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.