Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των «Νέων» με την εφημερίδα να... απαντά μέσω πρωτοσέλιδων και βουλευτές του κόμματος να δίνουν συνέχεια μέ τιτιβίσματα.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα τα «Νέα» εμφανίζει με σκίτσο τον Αλέξη Τσίπρα μωρό να τον κρατά στα χέρια του ο Στάλιν υπό τον τίτλο «Το φάντασμα του Στάλιν πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγος για το φάντασμα του Στάλιν και του Ζαχαριάδη που πλανάται πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να κατηγορεί τα Νέα και το Mega ως σταλινικά κάνοντας συστάσεις στους βουλευτές για κοινή γραμμή στις δηλώσεις τους. Από την πλευρά του, ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος έκανε λόγο για «ζαχαριαδικές μεθόδους» που υιοθετούνται από στελέχη του κόμματος».

Σε απάντηση των κατηγοριών του δημοσιεύματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με σημερινό του τιτίβισμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Η προσπάθεια των Νέων να εμφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως νεοσταλινικό κόμμα, μας διασκεδάζει. Μυρίζει πανικό. Άσε που θα τους καταγγείλει και το ΚΚΕ...»

 

ΑΝ. ΓΑΛ.