Η εσωκομματική «φουρτούνα» στο ΣΥΡΙΖΑ έληξε κατά τα λεγόμενα του γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος Νίκου Βούτση ο οποίος όπως είπε στην χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό  Alpha 98,9 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Βασίλη Μουλόπουλο και τα κείμενα που εσχάτως υπέγραψε στην «Αυγή» με τα οποία κατακεραύνωνε τον Πέτρο Τατσόπουλο.

«Τα κείμενα του βεβαίως εκπροσωπούν αυτόν ο οποίος τα υπογράφει, προφανώς υπάρχουν σύντροφοι που συμφωνούν και σύντροφοι που διαφωνούν» και έσπευσε να δηλώσει ότι τα κείμενα του κ. Μουλόπουλου δεν... δίνουν γραμμή στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: «Το  θέμα της φρασεολογίας ή το πώς μιλάει κάποιος για κάποιον είναι εντελώς προσωπική του υπόθεση»

Δεν παρέλειψε να επαναλάβει και τη διαφωνία του με τα όσα κατά καιρούς δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, τα οποία ας μην ξεχνάμε ήταν και η... πέτρα του σκανδάλου για την «ταραχώδη» εβδομάδα που πέρασε η Κουμουνδούρου, λέγοντας ότι έκανε λάθος στο πως υπερασπίζεται πράγματα εντελώς αντίθετα με το κόμμα.

Τώρα εάν πραγματικά έληξε η εσωκομματική αναταραχή στο ΣΥΡΙΖΑ, ή απλά ο κ. Βούτσης και το επιτελείο του κόμματος απλά προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα είναι ένα θέμα που χωρά πολύ μεγάλη συζήτηση.

Αρκεί μόνο να παρατηρήσει το γεγονός ότι ο κ. Τατσόπουλος συνέχισε στο ίδιο (... και χειρότερο ίσως) βιολί και μετά τη χθεσινή «πυροσβεστική» παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, και πήρε στην κυριολεξία «σβάρνα» όλα τα κανάλια επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά τα όσα λέει εδώ και μέρες.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.