Και ξαφνικά όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον Πέτρο Τατσόπουλο. Τί λέει, πώς το λέει, σε ποιο μέσο το λέει και ούτω καθεξής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε «συναγερμό», η κοινοβουλευτική ομάδα σε... αναβρασμό  και παρά τα όσα διαμηνύει η Κουμουνδούρου, οι αντιδράσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Πώς όχι άλλωστε, αφού ο ίδιος ο κ. Τατσόπουλος δείχνει να απολαμβάνει όλο αυτό τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του και συνεχίζει στο ίδιο βιολί ακόμη και μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου υποτίθεται ότι είχαν κατευναστεί τα πνεύματα.

Ο κ. Τατσόπουλος έχει μετατραπεί τον τελευταίο καιρό σε κάτι σαν πολιτικός «σταρ» που έχει πάρει σβάρνα τα τηλεοπτικά παράθυρα, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα αναπαράγοντας συνεχώς την «αποψάρα» του, την οποία ακούσαμε τόσο πολύ που τη χορτάσαμε.

Ας έρθουμε όμως στην ουσία του πράγματος... Πέραν των όσων «εξυπνακίστικων» λέει κατά καιρούς ο βουλευτής, όπως τα περί «μαθουσαλίξ», τα «έχω πάρει τη μισή Αθήνα» κλπ,  έχει καταθέσει κατά τον ένα χρόνο που βρίσκεται στο κοινοβούλιο κάτι χειροπιαστό στην πολιτική συζήτηση; Έχει πάρει θέση, έχει εκφράσει άποψη για ζητήματα που καίνε τον ελληνικό λαό, ο οποίος βρίσκεται εν μέσω της λαίλαπας του μνημονίου, όπως άλλοι συνάδελφοι του βουλευτές από το ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα;

Από σοβαρές πολιτικές τοποθετήσεις, κύριε «σταρ» τι θα γίνει;

ΠΑΝ.ΒΕΛ.