Ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε να αφήσει στην άκρη για λίγο την περιοδεία στα τηλεπαράθυρα και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό, έστω και από το λογαριασμό του στο Facebook.

Αυτή τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ασχολήθηκε με τα... σημερινά κελεύσματα του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη προς τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, σχολιάζοντας ότι μετά τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο οι χρυσαυγίτες είναι αρκούντως «ξεπλυμένοι» για να βγουν και πάλι στο προσκήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νότης Σφακιανάκης στο σημερινό του παραλήρημα τα έβαλε με όλους και με όλα και έφτασε να πει ότι «αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή».

Γράφει ο βουλευτής:

«Εικάζω ότι δεν είχε περάσει απαρατήρητο πως το τελευταίο δίμηνο, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα Χρυσά Λαρύγγια που φλέρταραν με τα Χρυσά Βλαμμένα είχαν λουφάξει στα λαγούμια τους. Ως εκ τούτου, το δυσοίωνο με τις νέες δηλώσεις Νότη Σφακιανάκη, όπου εκφράζει τη διττή εκτίμησή του για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι ότι παραδέχεται για πρώτη φορά τόσο απροσχημάτιστα ότι είναι φασίστας -περί αυτού δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία. Το δυσοίωνο είναι ότι οι φασίστες σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως "ξεπλυμένη" για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο».

ΠΑΝ.ΒΕΛ.