Πυρά κατά των βουλευτών που πλούτισαν από την πολιτική εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής μιλώντας στην εφημερίδα Real. 

Στη συνέντευξή του λίγες ημέρες μετά τη φράση του «ορισμένοι βουλευτές ξεραίνουν το [email protected] τους» που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ο κ. Τζαμτζής δήλωσε ότι κάνει παρέα με πολίτες που έχουν πρόβλημα. 

«Ξέρω ότι αυτοί πρώτοι κάνουν το [email protected] τους παξιμάδι. Είμαι μια φράση καθ' υπερβολή, γιατί ξέρω βουλευτές που είναι καταχρεωμένοι. Αναφέρω χαρακτηριστικά τον Ευάγγελο Πολύζο», δήλωσε και ζήτησε παράλληλα να αναρτηθούν τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός πλουτισμού του καθενός.

«Λεφτά εγώ από την πολιτική δεν έχω κάνει: Δεν δέχομαι κουβέντα, γιατί πλούτισα, δεν άρπαξα, δεν έκλεψα», επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε και στο παρελθόν του, υποστηρίζοντας πως σε ηλικία δέκα χρόνων έμεινε ορφανός και άρχισε να δουλεύει στο τρακτέρ, ενώ όταν ήταν φοιτητής πήγαινε ο ίδιος την πραμάτεια του στη λαχαναγορά.

Μάλιστα ο κ. Τζαμτζής δήλωσε ότι δεν φοβάται την δουλειά λέγοντας χαρακτηριστικά «Και πατάτες μπορώ να πουλήσω».

Α.Κ.