Εκνευρισμός επικράτησε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα με θέμα τα φάρμακα και τη δημόσια υγεία. 

Το κλίμα μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα ήταν μάλλον τεταμένο καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου σχολίασε «Οι συνάδελφοί σας πάντως του πολιτικού ρεπορτάζ είναι πιο συνεργάσιμοι».

Λίγο αργότερα, ο κ. Τσίπρας σημείωσε προς τους δημοσιογράφους με χιούμορ: «Τι πάθατε σήμερα»; Τον... εκνευρισμό του κ. Σκουρλέτη και του ίδιου του κ. Τσίπρα προκάλεσε το γεγονός ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι μιλούσαν ταυτόχρονα την ώρα που γίνονταν ερωτήσεις στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να ζητήσουν το λόγο, με τον εκπρόσωπο Τύπου να απαντά «Εδώ είμαστε για να δώσουμε Συνέντευξη Τύπου όχι για να κάνουμε διάλογο».

Πάντως, δεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι που επέμειναν και με δεύτερο και τρίτο ερώτημα στο ποια είναι ακριβώς η διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ουσία της τροπολογίας Γεωργιάδη, θεωρώντας ότι δεν έχουν λάβει απάντηση, γεγονός που ενέτεινε τον εκνευρισμό της αντιπροσωπείας του κόμματος, η οποία υποστήριξε ότι ήδη έχει απαντήσει.

ΑΝ. ΓΑΛ.