Η επιστροφή του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη στη Νέα Δημοκρατία, που ανακοινώθηκε χθες, δεν ήταν και η... πολιτική μεταγραφή που θα έκανε θόρυβο.

Πρώην βουλευτής πλέον ο Δημήτρης Σταμάτης δεν μπορεί να συνυπολογιστεί στα «μαξιλάρια ασφαλείας» για τα οποία έκανε λόγο, στο Βερολίνο, ο κ. Σαμαράς.

Ο πρώην βουλευτής που διεγράφη από τη Ν.Δ., συμμετείχε στη συγκρότηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τους οποίους και αποχώρησε ένα χρόνο μετά για να ενταχθεί στη Νέα ΜΕΡΑ, υπό τον Χρήστο Ζώη. Σε χθεσινή του δήλωση, ο κ. Σταμάτης σημειώνει ότι «χρειάζεται ενότητα και συστράτευση όλων.

Σε αυτόν τον δρόμο, τον δρόμο της ευθύνης, της προοπτικής και των μεταρρυθμίσεων, το δρόμο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις».

Το εντυπωσιακό, βέβαια, είναι ότι λίγες μόλις μέρες πριν, στις αρχές του μήνα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης, ο κ. Σταμάτης εκτιμούσε ότι ήλθε το τέλος του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και ότι οι ευρωεκλογές θα σηματοδοτήσουν και το τέλος του Αντώνη Σαμαρά. Προφανώς, με την παρουσία του, θα το αποτρέψει...

Τ.Τ