Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου στο επεισόδιο που έγινε την Πέμπτη το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών όταν ήρθε και πήρε από το «πηγαδάκι» των δημοσιογράφων τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο ενώ επικρατούσε μία συγκρατημένη αισιοδοξία από τους στρατιωτικούς συντάκτες ότι θα έβγαινε κάποια είδηση.

Να θυμίσουμε ότι η συγκέντρωση αυτή γίνονταν μετά από την νυχτερινή άσκηση στον Έβρο και ο Γ. Βαρεμένος ήρθε και πήρε τον υπουργό λέγοντας «πάμε να φύγουμε έχουμε και πρωινό ξύπνημα».

Διαβάζοντας το σχετικό παραπολιτικό του newpost.gr ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι αργόσχολοι και έχουν και αυτοί πρωινό ξύπνημα ο βουλευτής του Συνασπισμού επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να εξηγήσει . Συγκεκριμένα διευκρίνισε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι ο Δ. Αβραμόπουλος εκείνη την ώρα ήταν περικυκλωμένος από τους στρατιωτικούς συντάκτες και πως αν το ήξερε δεν θα προέβαινε σε αυτή την κίνηση.

Δεκτή η απάντηση. Παρεξηγήσεις εύκολα δημιουργούνται αλλά θέλει τόλμη και πρωτίστως διάθεση να λύνονται τα όποια θέματα προκύπτουν. Εξάλλου και ο Γ. Βαρεμένος από ότι μάθαμε όταν ήταν δημοσιογράφος υπήρξε και στρατιωτικός συντάκτης άρα ξέρει την αγωνία του ρεπορτάζ, ειδικότερα την ανεύρεση ειδήσεων στο Πεντάγωνο.

Γ. Κοκ.