Δυναμικά συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία τις κοινωνικές δράσεις που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, μέσα από την Πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ, σε μια δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο. 

Για τον μήνα Δεκέμβριο τα στελέχη της Λεωφόρου Συγγρού, αποφάσισαν να  προγραμματίσουν και να υλοποιήσουν μια σειρά δράσεων και θεσμικών πρωτοβουλιών για την προστασία και την ανακούφιση των μικρών παιδιών που έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Ανάμεσα σε αυτές τις κινήσεις περιλαμβάνονται ημέρες εθελοντικής εργασίας σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, καθώς και μια μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων, μέσω της ιστοσελίδας www.stirizw.gr για την ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμού, που υλοποιεί η Ελληνική  Επιτροπή της Unicef.

Έχει, επίσης, προγραμματιστεί η προώθηση μιας σειράς προτάσεων και  θεσμικών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του πλαισίου της παιδικής  προστασίας στη χώρα μας.

Παράλληλα διοργανώνονται και δράσεις με στόχο  περισσότερα παιδικά χαμόγελα, όπως η δημιουργία κοινωνικών βιβλιοθηκών σε όλες τις παιδουπόλεις της χώρας και η προσφορά 10.000 παιδικών βιβλίων σε οργανώσεις και δομές που ασχολούνται με την προστασία του παιδιού.

Π.Ρ