Το φλερτ της Θεοδώρας Τζάκρη με το ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί και όσο περνάει ο καιρός ζεσταίνεται όλο και περισσότερο.

Η βουλευτής που ανεξαρτητοποιήθηκε όταν ψήφισε θετικά στην πρόταση δυσπιστίας, στήριξε δημόσια άλλη μία πρωτοβουλία της Κουμουνδούρου, και συγκεκριμένα την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους βουλευτές να... στηρίξουν την τροπολογία.

«Η εν λόγω τροπολογία βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, επειδή στο “peak” της ύφεσης δεν πρέπει να υπάρξει καμία αλλαγή όσον αφορά στην απαγόρευση των πλειστηριασμών» είπε η βουλευτής και προσέθεσε:

«Να αφήσουμε στην άκρη όλους αυτούς τους εξυπνακισμούς που μιλάει για σύστημα το οποίο κρύβεται πίσω από την απαγόρευση. Κάλεσα όλους τους Έλληνες βουλευτές να υποστηρίξουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρίσκεται στην απολύτως ορθή  κατεύθυνση».

Και αφού στήριξε δημοσίως την πρόταση της Κουμουνδούρου, έσπευσε να... διαψεύσει τα σενάρια  περί συνεργασίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, χαρακτηρίζοντάς τα «ηλιθιότητες».

«Δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους θεσούλα, παζάρι ή συναλλαγή. Δεν διατίθεμαι να βλέπω πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά και εγώ να υπερψηφίζω» είπε, κάνοντας λόγο για ένα ολόκληρο «κίνημα βουλευτών οι οποίοι δεν προδιατίθενται θετικά απέναντι στο ενδεχόμενο άρσης των πλειστηριασμών».

Παρά τα ήξεις – αφήξεις η κυρία Τζάκρη βρίσκεται για ακόμη μία φορά στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για  ένα κεντρικό ζήτημα. Ο... έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!

ΠΑΝ.ΒΕΛ.