Ειδικό αντίσκηνο πρόκειται να στήσει η αστυνομία στο Μέγαρο Μαξίμου ώστε να προστατευθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και άλλοι πολιτικοί από τις υποκλοππές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το «Βήμα της Κυριακής», ο πρωθυπουργός, όπως και άλλα στελέχη της κυβέρνησης θα «κατασκηνώνουν πλέον μέσα στα γραφεία τους ή σε επισκέψεις τους προκειμένου οι ξένες μυστικές υπηρεσίες να μην υφαρπάζουν τις συνομιλίες τους σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής». 

Ακολουθώντας την τακτική του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα οι Έλληνες αξιωματούχοι ετοιμάζονται να αγοράσουν από αμερικανική εταιρεία μια ειδική «σκηνή μέσα από την οποία τα πολιτικά πρόσωπα θα μπορούν να μιλούν στο τηλέφωνο χωρίς να τους ακούνε τι λένε.

Το μικρό... κάμπινγκ της κυβέρνησης που κοστίζει περίπου 110.000 ευρώ αναμένεται να θωρακίσει τις συσκέψεις και τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των στελεχών της.

Η τέντα αντίδοτο στις υποκλοπές διαθέτει ένα υλικό ενισχυμένου υφάσματος με ειδικές ίνες, το οποίο δημιουργεί έναν χαλαρό «κλωβό ασφαλείας» που δεν επιτρέπει να υπάρξει οποιαδήποτε ακρόαση συνομιλιών.