Νέο χτύπημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος μέσω Facebook, ασκεί δριμύτατη κριτική στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλάτφόρμα, η οποία ζήτησε με κείμενό της στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος άνοιγμα προς τα αριστερά, με συνεργασίες με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ο κ. Τατσόπουλος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ούρλιαξε για πολλοστή φορά στο αφτί του Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι το ΚΚΕ δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ούρλιαξε για πολλοστή φορά στο αφτί του Δημήτρη Κουτσούμπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με το ΚΚΕ. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. ΄Η είναι κουφοί ή μας δουλεύουν».

 

 

 

Η θέση που εξέφρασε ο κ. Τατσόπουλος είναι μεμπτή. Εξάλλου η διαφωνία και η συζήτηση είναι συνεκτικά στοιχεία της δημοκρατίας. Ωστόσο, υπάρχουν κομματικά όργανα, όπου συζητούν για αυτά ακριβώς αυτά τα ζητήματα, και ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τατσόπουλος θα μπορούσε να τις εκφράσει εκεί και όχι στο... Facebook.

Γιατί πολιτική μέσω των social media, δεν γίνεται! Πόσο μάλλον τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ πασχίζει να βρει βηματισμό και κοινή γραμμή...

ΠΑΝ.ΒΕΛ.