Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ κ. Άννας Ασημακοπούλου για «φαβέλες» ενόχλησε τον βουλευτή του κόμματος Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος εν μέρει έθεσε θέμα «πλειοψηφικής εκπροσώπησης».

Όλα άρχισαν όταν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star η κ. Ασημακοπούλου είπε μεταξύ άλλων πως «αν δεν είχαμε πάρει αυτή την κατεύθυνση, οι εικόνες κρίσης που θα βλέπαμε σήμερα θα ήταν πάρα πολύ χειρότερες. Τις φαβέλες στη Βραζιλία δεν τις ξέρετε».

Σήμερα, μιλώντας στον Real FM, ο Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε ατυχή την έκφραση της κ. Ασημακοπούλου ενώ άφησε αιχμές για το αν εξέφραζε εκείνη την ώρα τους συναδέλφους της. 

«Ναι μεν η κ. Ασημακοπούλου, έχει και τον τίτλο δεν της τον αμφισβητεί κανείς, της εκπροσώπου του κόμματος, αλλά καλό είναι όταν μιλά για φαβέλες να έχει φροντίσει να ρωτήσει τους συναδέλφους της εάν έχουμε τουλάχιστον κατά πλειοψηφία την ίδια άποψη κι αν μπορεί να το λέει ως θέση του κόμματος», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Και πρόσθεσε: «Η θέση του κόμματος και εν πάση περιπτώσει της πλειοψηφίας των βουλευτών και σίγουρα η προσωπική μου άποψη είναι ότι ήταν ατυχής η έκφραση».