Ώρα 7 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Το ραντεβού των δύο ανδρών είχε δοθεί στο αίθριο της Στοάς του βιβλίου. Ο χώρος δεν είναι από τους δημοφιλείς για τους πολιτικοδημοσιογραφικούς κύκλους.

Οι δύο πρώην βουλευτές δεν ήθελαν να δώσουν λαβή για σχόλια και για το λόγο αυτό επέλεξαν αυτό το σημείο συνάντησης.

Ο ένας κάνει παρεμβάσεις μόνο μέσω social media πια και ο άλλος είναι ενεργό μέλος κόμματος.

Έχουν καλή χημεία οι δυο τους και αυτό είχε φανεί την περίοδο που πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Γιωργος Παπανδρέου.

Την παρέα χάλασε δημοσιογράφος που τυχαίο βρέθηκε στο σημείο για μια παρουσίαση βιβλίου.

Οι δυο τον είδαν χαιρέτησαν ευγενικά είπαν δυο κουβέντες και βιαστικά αποχώρησαν για να συνεχίσουν σε άλλο σημείο την συζήτηση τους.

Είναι βέβαιο πως οι ζυμώσεις είναι συνεχείς. Είναι βέβαιο πως ελάχιστους από τους παπανδρεϊκούς ικανοποιεί η κίνηση των 58, όπως επίσης είναι βέβαιο οτι κάτι ετοιμάζουν.

Στην παρούσα φάση είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσουν να κάνουν κάτι εντός του ΠΑΣΟΚ ,όσο πρόεδρος παραμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κάποιοι περιμένουν έως τις ευρωεκλογές οπότε θα γίνει το ταμείο και θα αμφισβητήσουν ανοιχτά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην πολύ πιθανή περίπτωση που το κόμμα δεν παει καλά. Υπάρχουν και εκείνοι όμως που θεωρούν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουν.

Υπάρχει άλλωστε και ανοιχτός δίαυλος με ΔΗΜΑΡ και Λοβέρδο και αρκετοί θεωρούν οτι απο εκεί μπορεί να προκύψει η οποία έκπληξη (εκλογικού αποτελέσματος και όχι από το ΠΑΣΟΚ με τους 58).

Το επόμενο διάστημα σε κάθε περίπτωση θα έχει πολύ ενδιαφέρον...

O.A