Τελικά η δανή πρωθυπουργός Χέλε Σμιτ το έχει συνήθεια να βγάζει «selfies» με άλλους πολιτικούς...

Μετά τον Φίλιππο Σαχινίδη και η Άννα Διαμαντοπούλου ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία που είχε βγάλει η ίδια με την Σμιτ τον περασμένο Μάρτιο.

Στη λεζάντα η πρώην υπουργός Παιδείας υπερασπίζεται την πρωθυπουργό της Δανίας, η οποία έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τονίζοντας ότι ο κόσμος την παρεξήγησε με τη στάση της.

Αναλυτικά το μήνυμα της Άννας Διαμαντοπούλου:

«Μιας και μιλάμε για Selfies… Η Helle Thorning-Schmidt είναι μια πολύ σημαντική γυναίκα, με ισχυρές απόψεις και σημαντική διαδρομή σε πολύ νεαρή ηλικία, με μεγάλες διακρίσεις ως Πρωθυπουργός της Δανίας στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Τη γνωρίζω από τις αρχές του 2000, όταν εκπροσωπούσε τη Δανία στην Ευρωβουλή και δραστηριοποιούταν στον τομέα της απασχόλησης και των κοινωνικών υποθέσεων.

Είναι ένας ζεστός και εκφραστικός άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με το ψυχρό μοντέλο του Δανού που έχουμε στο μυαλό μας. Οι προσωπικές φωτογραφίες είναι κάτι που το κάνει χρόνια.

Το Μάρτιο είχα τη χαρά και την τιμή να με προσκαλέσει σε μια κλειστή συνάντηση στην Κοπεγχάγη για την Σοσιαλδημοκρατία, όπου τα “selfies” ήταν ένα ανθρώπινο και χιουμοριστικό διάλειμμα…».