Με μια δυναμική εκδήλωση σε έναν... αιρετικό χώρο πολιτισμού και ενημέρωσης, το θέατρο Αντ-art, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Παπανικολάου παρουσίασε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Γλυφάδας.

Στην παρουσίαση που έγινε απο τον γαλάζιο υποψήφιο, δικηγόρο στο επάγγελμα, με μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά θέματα και τις προοπτικές που προσφέρει η Ε.Ε. για τις τοπικές κοινωνίες, κυριάρχησαν οι λέξεις "νέοι, όραμα, ξεκίνημα, αλληλεγγύη, Ευρώπη, Ελλάδα, Γλυφάδα, ελπίδα, ορμή, συμμετοχή, πολίτης, έργο". 

Στην εκδήλωση εκτός απο τα εκατοντάδες στελέχη της ΟΝΝΕΔ και τον επικεφαλής τους, Σάκη Ιωαννίδη, που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τον πρώην πρόεδρο της νεολαίας της ΝΔ, παρόντες ήταν και κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Νίκος Δένδιας, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, όπως η Φωτεινή Πιπιλή, η Άννα Καραμανλή, ο Λευτέρης Ζαγορίτης και ο Ευάγγελος Αντώναρος, τοπικοί παράγοντες και πολίτες της Γλυφάδας και των νοτίων προαστίων που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Π.Ρ.