Αν και είναι γνωστό ότι η Έλενα Ράπτη ανήκει σε μια από τις πιο ευκατάστατες οικογένειες της Θεσσαλονίκης, το πόθεν έσχες της βουλευτού την ανακηρρύσει αναμφίβολα στην πιο... περιζήτητη εργένισσα της Βουλής. 

Η όμορφη βουλευτής της ΝΔ είναι για άλλη μια χρονιά η άγαμη βουλευτής με την μεγαλύτερη περιουσιακή κατάσταση καθώς διαθέτει «εντυπωσιακή» κινητή και ακίνητη περιουσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόθεν έσχες της, η Έλενα Ράπτη δήλωσε εισοδήματα από την βουλευτική αποζημίωση 87.606 ευρώ, ενώ από άλλες πηγές δηλώνει εισοδήματα της τάξης των 36.788 ευρώ. Επίσης διαθέτει καταθέσεις αξίας 670.000 σε ευρώ και δεν έχει στην κατοχή της ΙΧ.

Η νεαρή βουλευτής διαθέτει 35 συνολικά ακίνητα, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αγόρασε άλλα δύο, ένα αγροτεμάχιο και μια οικία στη συμπρωτεύουσα!

Από αυτά τα 37 ακίνητα που είχε τα 31 βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνουν έξι διαμερίσματα στο κέντρο, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα και 8 γραφεία, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται στην Χαλκιδική (τρία σπίτια των 65 περίπου τ.μ. και ένα οικόπεδο 3,3 στρεμμάτων).

ΑΝ. ΓΑΛ.