Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές που για το 2011 δήλωσαν μηδαμινές έως και μηδενικές καταθέσεις, με τα ποσά σε πολλές περιπτώσεις να μην ξεπερνούν ούτε τα 500 ευρώ!

Για την ανεξάρτητη βουλευτή, Θεοδώρα Τζάκρη, από τα στοιχεία του πόθεν έσχες προκύπτει πως η μεγαλύτερη της τραπεζική κατάθεση ανέρχεται στα 280 ευρώ, ενώ η μικρότερη είναι το 1,03 ευρώ!

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σωτήρης Χατζηγάκης, εμφανίζεται να διαθέτει μία κατάθεση μόλις… 5,50 ευρώ!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χατζηοσμάν Αχμέτ, διαθέτει συνολικά τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς, εκ των οποίων ο ένας είναι μηδενικός, ενώ οι άλλοι περιέχουν 13,70 ευρώ, 28 ευρώ και 10,61 ευρώ.

Επτά λογαριασμούς έχει στην κατοχή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάντζας, εκ των οποίων οι δύο είναι μηδενικοί και οι υπόλοιποι έχουν ποσά της τάξης των 2 ευρώ. Η μεγαλύτερη κατάθεση του κ. Πάντζα ανέρχεται στα 34,78 ευρώ.

Τα 164, 51 ευρώ είναι η μεγαλύτερη κατάθεση της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου. Οι υπόλοιποι λογαριασμοί της σε τράπεζες κινούνται σε ποσά της τάξης των 11-122 ευρώ.

Μικρές έως ανύπαρκτες καταθέσεις διαθέτει και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία διαθέτει 97,17 ευρώ στον λογαριασμό όπου κατατίθεται η μισθοδοσία της Βουλής και 835,81 ευρώ που είναι η μισθοδοσία του συζύγου της.

Ωστόσο, οι πιο… φτωχοί του ελληνικού κοινοβουλίου,σύμφωνα με τα πόθεν έσχες, φαίνεται να είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Γιάννη Λαγό το 2009, το 2010 και το 2011 να δηλώνουν μηδενικό εισόδημα, αλλά να έχουν στην κατοχή τους είτε κάποιο ακίνητο είτε τρία αυτοκίνητα!

N.M.

TAGS