current views are: 1

18 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση08:23

Ο Τατσόπουλος βγάζει στη σέντρα τον… ΣΥΡΙΖΑ

Στο λαιμό του χει κάτσει του Πέτρου Τατσόπουλου το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και δεν το κρύβει. 

Δημοσίευση 08:23’
αρθρο-newpost

Στο λαιμό του χει κάτσει του Πέτρου Τατσόπουλου το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και δεν το κρύβει. 

Στο λαιμό του χει κάτσει του Πέτρου Τατσόπουλου το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και δεν το κρύβει. 

Με αφορμή σήμερα την ψηφοφορία στη Βουλή για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και την πρόθεση των ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν επαναφέρει το θέμα και σε μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook καταλήγει:

«Εκείνο που δεν αντιλαμβάνομαι είναι εάν, μετά και τα σημερινά… αποκαλυπτήρια στην Ολομέλεια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα νομιμοποιείται εφεξής να φλερτάρει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Αναλυτικά το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου: 

«Σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής θ’ αποφασίσει εάν θα διακοπεί ή όχι η κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. 

Ολα τα κόμματα στην Επιτροπή Δεοντολογίας -πλην της ίδιας της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων- αποφάσισαν να προτείνουν στην Ολομέλεια τη διακοπή της χρηματοδότησης. Η κυρία Γιαταγάνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι δεν μπορούμε να διακόψουμε την κρατική χρηματοδότηση σε μια φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση πριν υπάρξει “αμετάκλητη δικαστική απόφαση”.

Η κυρία Γιαταγάνα είναι πρώην εισαγγελέας και γνωρίζει καλύτερα από εμένα ότι, με τους ρυθμούς της ελληνικής δικαιοσύνης, αμετάκλητη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή θα έχουμε γύρω στο… 2040. Να χρηματοδοτούμε τους φασίστες έως τότε;

Είναι μια άποψη. Εγώ έχω να προτείνω όμως στην κυρία Γιαταγάνα κάτι ακόμη πιο ριζοσπαστικό. Να χρηματοδοτούμε τους φασίστες έως ότου φέρουν μ’ επιτυχία εις πέρας το πραξικόπημά τους, ούτως ώστε να μην μας μέμφονται κατόπιν ότι τους καταδικάσαμε με στημένη “δίκη προθέσεων”.

Αντιλαμβάνομαι επίσης γιατί οι Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες εξακολουθούν να φλερτάρουν με τη Χρυσή Αυγή -“είναι πολλές οι ψήφοι, ΄Αρη”, για να παραφράσουμε τη θρυλική ρήση του Σπύρου Καλογήρου.

Εκείνο που δεν αντιλαμβάνομαι είναι εάν, μετά και τα σημερινά… αποκαλυπτήρια στην Ολομέλεια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα νομιμοποιείται εφεξής να φλερτάρει με τους Ανεξάρτητους ΄Ελληνες. Την καλημέρα μου».

Τ.Α


σχετικα αρθρα