Με αιχμηρά tweets σχολίασε η συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου, Αφροδίτη αλ Σάλεχ την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία.

«Χαμηλότατοι οι τόνοι απο Αλ. Τσίπρα. Πανε οι μαγκιές και οι κορώνες. Αυτό δεν αλλάζει όμως τίποτα. Σε λίγο θα πρεπει να δώσει απαντήσεις« έγραψε στον λογαριασμό της στο  Τwitter κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Αλ. Τσιπρας αναφέρεται στην επίσκεψη του στον Σκαραμαγκα! Ναι τότε που οι εργαζόμενοι τον κατηγόρησαν οτι πήγε εκεί για να κάνει σόου» έγραψε στη συνέχεια, προσθετοντας: «Δεν δέχεται την πρόσκληση σε μονομαχία ο κ. Τσιπρας ! "Δεν με αφορά" λεει! Χαχαχαχα!».

Παράλληλα, επισήμανε: «Πλήρης η μεταστροφή του  κ. Τσίπρα. Απο επιτιθέμενος εμφανίζεται τωρα αμυνόμενος. Και σε λίγο ... απολογούμενος». 

«Ειλικρινά απορώ! Καταλαβαίνει τι λέει ο κ. Τσίπρας; Ή απλώς διαβάζει απλώς αυτά που του έχουν γράψει κάποιοι; Υπάρχει ζήτημα "αν είναι αλήθεια τα στοιχεία που εχω υπόψη μου" λεει ο κ. Τσίπρας! Δηλαδή μπορεί και να μην είναι ε; Τέτοια κωλοτούμπα!» έγραψε στη συνέχεια.

Β.Β.