Κόντρα μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα ξέσπασε σήμερα στη Βουλή και για τις αιχμές που άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά του μέλους της συντονιστικής γραμματείας του Τμήματος Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ταφύλλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε υπονοούμενα κατά του κ. Ταφύλλη, λέγοντας πως συνόδευσε τον κ. Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ ταυτόχρονα εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στην υπόθεση αντισταθμιστικών ωφελημάτων. «Δεν λέω πως έχει κάποια σχέση αλλά μήπως πρέπει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Μας τιμάει η παρουσία του κ. Ταφύλλη στο τομέα Άμυνας. Γιατί ως αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ανέδειξε τα προβλήματα του "ραντάρ", γνωστή και ως υπόθεση των "τυφλών Mirage" όπως ονομάστηκε την περίοδο Μητσοτάκη».

«Εάν έχετε οποιοδήποτε στοιχείο να το καταθέσετε εκεί που πρέπει», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και κατέληξε: «Φαντάζομαι πως ο κ. Ταφύλλης μπορεί να απαντήσει στους υπαινιγμούς σας, χρησιμοποιώντας ένδικα μέσα».