Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν στην συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής στην οποία συζητείται το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει και τους πλειστηριασμούς, όταν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια άρχισε να καταγράφει με το κινητό της τις διαμάχες μεταξύ των βουλευτών.

Όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος «δυστυχώς την ώρα που εμείς προσπαθούμε να βρούμε λύση, μια συνάδελφος έχει βγάλει το κινητό της και μας τραβάει βίντεο. Ντροπή!».

Σύμφωνα με το protothema.gr, η εν λόγω βουλευτής, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η κυρία Ζαρούλια, κατέγραφε την κόντρα του κ. Δημήτρη Παπαδημούλη με τον κ. Ιορδάνη Τζαμτζή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την διαδικασία και μίλησε για «αυτογελοιοποίηση της Βουλής», ενώ ο κ. Τζαμτζής άρχισε να φωνάζει «έλεος πια! Αυτό που κάνετε συνεχώς είναι απαράδεκτο».

Ο κ. Παπαδημούλης συνέχισε, λέγοντας ότι «με φωνές προσπαθείτε να κρύψετε την γελοιοποίηση. Να γίνει ψηφοφορία με ανάταση χείρας», ενώ τον διάλογο διέκοψε η παρατήρηση του κ. Βλάχου για την «οπερατέρ βουλευτή».