current views are: 1

22 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση08:47

Η «ντόλτσε βίτα» του Μιχάλη Λιάπη σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Μαλαισίας

Στο χλιδάτο Sheranton Ιmperial Hotel της Κουάλα Λουμπύρ, πρωτεύουσας της Μαλαισίας κάνει διακοπές ο… συνταξιούχος Μιχάλης Λιάπης.

Δημοσίευση 08:47’
αρθρο-newpost

Στο χλιδάτο Sheranton Ιmperial Hotel της Κουάλα Λουμπύρ, πρωτεύουσας της Μαλαισίας κάνει διακοπές ο… συνταξιούχος Μιχάλης Λιάπης.

Στο χλιδάτο Sheranton Ιmperial Hotel της Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσας της Μαλαισίας κάνει διακοπές ο… συνταξιούχος Μιχάλης Λιάπης.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο πρώην υπουργός για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του πεντάστερου ξενοδοχείου θα έδινε 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 για τα αεροπορικά εισιτήρια business class με επιστροφή Αθήνα – Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.

Το ποσό που προκύπτει είναι σχεδόν όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ!

Σημειώνεται ότι οι τιμές στις σουίτες κυμαίνονται από 200 έως 2.300 ευρώ, με το ξενοδοχείο να διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, κέντρο ευεξίας και υπηρεσίες μασάζ και όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες (από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου) μόνο σε.. απελπισμένους -οικονομικά- δεν απευθύνεται.

Καθόλου άσχημα για πρώην υπουργό που τον έχει χτυπήσει η κρίση.


σχετικα αρθρα