Η «επικίνδυνα ελεύθερη» κυρία Ραχήλ Μακρή αποφάσισε να δώσει και μαθήματα δημοσιογραφίας. Για την ακρίβεια επιχειρεί να παραστήσει την… αρχισυντάκτρια. 

Ποια είναι στ’ αλήθεια η κυρία αυτή; Τι θέλει να παραστήσει αμαυρώνοντας το πολιτικό σύστημα της χώρας; Μπορεί να έχουν γίνει λάθη αλλά ο λαός με την ψήφο του κάθε φορά τα διορθώνει. Και η κυρία Μακρή ήταν ένα λάθος του εκλογικού σώματος το οποίο ελπίζω ότι λίαν συντόμως θα διορθωθεί. 

Μάλιστα με το θράσος που την διακρίνει δήλωσε ότι: «Το τραγικό είναι ότι πραγματικά με όλο αυτό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και γενικά με αυτό που συμβαίνει στον δημοσιογραφικό κόσμο, δεν μαθαίνει ο ελληνικός λαός για τα σοβαρά θέματα τα οποία περνούν έτσι από την Βουλή. Και θεωρώ πλέον ότι γίνεται και εσκεμμένα, δηλαδή προσπαθούν κάθε φορά να βρουν κάτι, για να μπορέσουν να το κάνουν μείζον θέμα στη χώρα και έτσι να μην μιλήσουμε για τα πολύ σοβαρά νομοσχέδια, που καταλύουν πλέον συνταγματικά δικαιώματα, που καταλύουν δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί μετά από πάρα πολλούς αγώνες». 

Το βασικό μου ερώτημα είναι να μας πει η κυρία ποιους αγώνες έχει η ίδια κάνει για τον ελληνικό λαό; Πόσο έχει υποφέρει στην ζωή της ώστε να μας ζητάει λογαριασμό; 

Αλλά θα ήθελα να ξέρω εάν οι δημοσιογράφοι δεν την «έπαιζαν» στα media, θα την ήξερε κανείς; 

Τέλος πάντων. Η Βουλή έχει πολλά «φρούτα» μερικά εκ των οποίων είναι σάπια και θέλουν πέταμα για να μην σαπίσουν και τα υπόλοιπα. 

Με εκτίμηση
Ο Θείος