Έχουν «φουντώσει» για τα καλά τα σενάρια που αφορούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση (;) της Ραχήλ Μακρή και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Νότη Μαριά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος φαίνεται πως αναζητεί τρόπο για να… διαφωνήσει για τις επιλογές του Κινήματος, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις σημερινές του δηλώσεις.

Mιλώντας στον Real Fm εμφανίστηκε επικριτικός, ζητώντας από τον Πάνο Καμμένο να πάρει ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τη χρηματοδότησή της, ενώ δήλωσε ότι είναι συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και ότι στα θέματα που διαφωνεί αφήνει την ιδιότητα του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και σχολιάζει ως βουλευτής.

Από την πλευρά της, η Ραχήλ Μακρή που δήλωσε σήμερα «επικίνδυνα ελεύθερη» δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της, με πληροφορίες να τη φέρουν δυσαρεστημένη με τον Γραμματέα της Κ.Ο. Κώστα Γιοβανόπουλο, τόσο ώστε να έχει ζητήσει την αποπομπή του.

Το ερώτημα είναι εάν τα δύο στελέχη θέλουν να «διαπραγματευθούν» μέσω εντυπώσεων τα «θέλω» τους στο εσωτερικό του Κινήματος ή εάν όντως αληθεύουν οι φήμες περί «φλερτ» τους με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στα παραπάνω προστίθεται, βέβαια, και η φημολογία για τους δύο βουλευτές, που κάνει λόγο για προσωπικά κίνητρα, με τη Ραχήλ Μακρή να ακούγεται πως θέλει να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ ο Νότης Μαριάς να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.


Β.Β.