Για ακόμη μία φορά το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στα κάγκελα, αντιδρώντας αυτή τη φορά για το εισιτήριο 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και αιχμές κατά του υπουργείου Υγείας, όλα αυτά σε μία προσπάθεια της Χαριλάου Τρικούπη να δείξει ένα... κοινωνικό πρόσωπο έστω και σε λεκτικό επίπεδο. 

Ένα χρόνο και ένα μήνα αργότερα, και συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα εφαρμογή του εισιτηρίου, η Χαριλάου Τρικούπη έρχεται να δημιουργήσει... τζέρτζελο, και όλα αυτά τι στιγμή που το συγκεκριμένο μέτρο έχει ψηφιστεί από τη Βουλή το Νοέμβριο του 2012, με τις ψήφους και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

Καλές οι κοινωνικές ευαισθησίες της Χαριλάου Τρικούπη, μόνο που αυτή τη στιγμή φαντάζουν τουλάχιστον ως υποκρισία. 

Γιατί επί έναν ολόκληρο χρόνο και ενώ το θέμα βρισκόταν συχνά – πυκνά στην επικαιρότητα, οι «πράσινοι» βουλευτές δεν έκαναν τον κόπο καν να φέρουν εκ νέου το θέμα στη Βουλή, εφόσον ανησυχούν τόσο πολύ για το σύστημα Υγείας της χώρας. 

Κάπως έτσι, δημιουργείται ένα νέο πολιτικό ζήτημα το οποίο έρχεται να προστεθεί στις αρρυθμίες που παρουσιάζει συχνά – πυκνά η συγκυβέρνηση

«Δεν υπάρχει συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση» συνήθιζε να δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος την περίοδο Παπαδήμου. Μόνο που τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έρχονται να αναιρεθούν από το ίδιο του το κόμμα. 

ΠΑΝ.ΒΕΛ.