Επιμέλεια: Βαγγέλης Βιτζηλαίος

Mε αμείωτη ένταση συνεχίζεται η σφοδρή κόντρα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, που θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας πως «εκείνοι που πετούν τη λάσπη, κρύβονται» σημειώνοντας ακόμα ότι «παρακαλούν να αναβληθεί η υπόθεσή τους» και «σαν κότες ζητούν να μην αρθεί η ασυλία τους». 

«Ο κ. Γεωργιάδης να σταματήσει να παριστάνει την κότα. Να μην παρακαλάει γονιπετής. Τα φασιστοειδή του Σαμαρά θα πληρώσουν. Με αυτόν τον τύπο θα τα πούμε στα δικαστήρια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος με αφορμή την αντιπαράθεσή τους για το σκάφος  και το σπίτι στην Ικαρία του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος κατέκρινε τον υπουργό Υγείας και για το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία. «Ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι θα επιβληθεί εισιτήριο εάν αποτύχει η κυβερνητική πολιτική» είπε επισημαίνοντας πως οι πολίτες θα αποφεύγουν να πηγαίνουν στα νοσοκομεία, όμως αυτό, όπως είπε θα είναι επικίνδυνο εάν ένας απλός πονοκέφαλος αποδειχθεί μηνιγγίτιδα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι και τα μέσα που αναπαράγουν καταγγελίες σε βάρος του προσώπου του θα τιμωρηθούν. Χαρακτήρισε το σπίτι τουριστική μονάδα 10 δωματίων ιδιοκτησίας της πεθεράς του. «Αυτή η επιχείρηση, είπε ο κ. Καμμένος «έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της. Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει γίνει έλεγχος από το 2010 για το σπίτι, όταν ανέδειξαν το θέμα διάφορα μπλογκ και έκανε λόγο για επίθεση «λάσπης».

Έπειτα από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, παρενέβη στον αέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, αρχικά, υπογράμμισε ότι ο προεδρος των ΑΝΕΛ «δεν έχει καταλάβει το μέτρο για τα 25 ευρώ και μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στον κόσμο».  Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το εισιτήριο των 25 ευρώ «δεν αφορά την εξέταση στο νοσοκομείο αλλά την εισαγωγή».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Καμμένο λέγοντας: «Εγώ μίλησα στο δικαστήριο, εκείνος δεν ήρθε. Εγώ θα είμαι εκεί να μιλήσω στο δικαστήριο στο πλαίσιο της αγωγής για το σκάφος. Να μην κρυφτεί, όσο για τα περί κότας, τα επιστρέφω».

Για το σπίτι στην Ικαρία, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «και ο Λιάπης δεν πήρε επιδότηση».

Ο υπουργός Υγείας είπε ακόμα, πως έχει τη βούληση να πάει στο στούντιο για αντιπαράθεση με τον κ. Καμμένο, αλλά «όποτε με βλέπει εξαφανίζεται».