Μία «βαθυστόχαστη» ανάλυση περί...  [email protected]@κίας έκανε μέσω του Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

«Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζω όλο και πιο σοβαρά συμπτώματα δυσανεξίας απέναντι στους [email protected]@κες» αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός για τις αιχμηρές δηλώσεις του βουλευτής και αναπτύσσει τις σκέψεις του για την ενασχόληση του με την ενεργό πολιτική.

Αναλυτικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: 

«Δεν ξέρω. Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζω όλο και πιο σοβαρά συμπτώματα δυσανεξίας απέναντι στους μα@@@κες. Πρέπει μάλλον να το κοιτάξω. Σίγουρα θα παρέχεται κάποια φαρμακευτική αγωγή. Όπως για τις τριχομονάδες ή για τα κονδυλώματα. Δεν αποκλείεται να έχω επηρεαστεί και από την εξαιρετική μελέτη του ΄Ααρον Τζέιμς "Μ@@@κες - Το πρόβλημα της εποχής μας", που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Εκείνο πάντως που θα μπορούσα να συμπληρώσω στη σκέψη του Τζέιμς, από την πρόσφατη ενασχόλησή μου με την ενεργό πολιτική, είναι ότι σε κάθε επαγγελματικό κλάδο αντιμετωπίζεις τους αντίστοιχους μ@@@κες -κάπως σαν μ@@@κες ενυδρείου- αλλά μονάχα στην ενεργό πολιτική ρίχνεσαι στα βαθιά νερά κι έρχεσαι αντιμέτωπος με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Μ@@@ΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Τρομερά ψυχοφθόρο. Κατά τη γνώμη μου, κάτω από κάθε ψηφοδέλτιο, θα έπρεπε να υπάρχει απαραιτήτως η προειδοποίηση "Βλάπτει σοβαρά την υγεία" ή "Μην το δοκιμάσετε ποτέ μόνος σας". Σας φιλώ».

Π.Β.