Μπορεί το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ να τελείωσε, μπορεί να έχουν καταγραφεί τα αποτελέσματα που είναι συντριπτικά υπέρ του Φώτη Κουβέλη ωστόσο Λυκούδης, Ψαριανός και Παπαδόπουλος δεν αισθάνονται καλά στη Δημοκρατική Αριστερά και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. 

Ο πρώην γραμματέας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης μπορεί να υπερασπίστηκε το Φώτη Κουβέλη που δεν πήγε στην εκδήλωση για την ελληνική προεδρία στο Μέγαρο Μουσικής ,δεν το έκανε πάντως ολόθερμα καθώς τόνισε ότι ναι μεν ο Φώτης Κουβέλης έστειλε εκπρόσωπο στην εκδήλωση αλλά είπε πολλές φορές ότι όλη η πολιτική ηγεσία θα έπρεπε να ήταν παρούσα. 

Ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έφτασαν μαζί στο Μέγαρο Μουσικής με καλή διάθεση. Ο κος Παπαδόπουλος περιμένει τον Φώτη Κουβέλη να ανακοινώσει αν θα παραμείνει ή όχι στη θέση του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ και ποιο θα είναι το μέλλον του στο κόμμα. 

Ο κος Ψαριανός απ την πλευρά του δεν έχει σταματήσει να πιστεύει ότι το μέλλον της ανανεωτικής αριστεράς βρίσκεται στη συμπόρευση με τους 58. 

Φαίνεται πως και οι τρεις αλλά και πολλά ακόμη στελέχη της ΔΗΜΑΡ περιμένουν πως θα εξελιχθεί το εγχείρημα των 58 για να αποφασίσουν ποια θα είναι και τα δικά τους επόμενα βήματα ,πάντως στη ΔΗΜΑΡ δυσφορούν.

O.A