Εκτός από τον μισθό του βουλευτή, εκτός από τις πληρωμές ως ομιλητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο, ο Γιώργος Παπανδρέου θα αμείβεται πλέον και ως blogger για λογαριασμό της «Huffington Post». Την πρόσληψη έκανε η Αριάνα Χάφινγκτον, καθώς έκρινε ότι η αρθρογραφία του στην νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της, το World Post θα είναι χρήσιμη.

Καθώς φαίνεται για τον πρώην πρωθυπουργό η ανεργία είναι όχι μόνο λέξη άγνωστη, καθότι πολυθεσίτης πια, αλλά αποτελεί μόνο... αντικείμενο προς διερεύνηση, αφού με αυτή θα καταπιάνεται και στα άρθρα του σύμφωνα με τον Indepedent. 

Στο νέο εγχείρημα, θα συμμετέχουν με την αρθρογραφία τους γνωστοί πολιτικοί κι επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους είναι ο Τόνι Μπλερ, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ το site θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις – βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.

Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, αναφέρει ο Indepedent.

ΑΝ. ΓΑΛ.