Δεν έχει τέλος ο σάλος που προκλήθηκε με το σαλέ του Μιχάλη Λιάπη στο Καρπενήσι, καθώς πέραν των καταγγελιών περί κλοπής ρεύματος, καθώς όπως φαίνεται,  ο πρώην υπουργός ανέστησε τη νεκρή εδώ και δέκα χρόνια θεία του, η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για την επιδότηση με την οποία ανακαινίστηκε το σαλέ στην Ευρυτανία, βγάζοντας δημόσια ανακοίνωση!

Υπενθυμίζεται ότι  όταν ξέσπασε ο σάλος με τον υποτιθέμενο ξενώνα στο Καρπενήσι, η Βασιλική Λιάπη εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου της να δηλώνει ότι μόνο η ίδια και ουδείς άλλος ασχολήθηκε με την επίμαχη επιδότηση των 10 εκατομμυρίων, αθωώνοντας πλήρως τον πρώην υπουργό.

Το πώς η θανούσα έδωσε εντολή στον δικηγόρο να εκδώσει την ανακοίνωση, παραμένει άγνωστο! Όπως άγνωστο παραμένει, σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπός της, δικηγόρος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το αν ζούσε το 2002, οπότε και -κατά τα χαρτιά- ζήτησε να ανακληθεί το σήμα του ΕΟΤ για το σαλέ – ξενώνα.

Συγκεκριμένα, σε διάλογο του με την εφημερίδα αναφέρονται τα εξής:

«- Μπορούμε να μιλήσουμε μαζί με την κυρία Βασιλική Λιάπη;

- Έχει πεθάνει ρε παιδιά, έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει πια!

- Και ποιός σας εξουσιοδότησε να βγάλετε την ανακοίνωση;

- Τι ποιός με εξουσιοδότησε; Δεν ξέρετε ποιοι είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι; Θέλει πολλή φιλοσοφία για να το καταλάβετε; “Ρε Παναγιώτη, πες τα εσύ, αφού ξέρεις τι έγινε”, μου είπαν (σ.σ. εννοεί τους αδερφούς Λιάπη).

- Το 2002, τότε που η Βασιλική Λιάπη φέρεται να ζητά την ανάκληση του σήματος του ΕΟΤ και τη διαγραφή από τα μητρώα, ζούσε ή είχε πεθάνει;

- Μπορεί να ζούσε, μπορεί και να είχε πεθάνει, δεν θυμάμαι. Θα σας γελάσω!

- Υπήρξατε προσωπικός δικηγόρος της οικογένειας;

- Προσωπικός φίλος! Και δουλειές του συζύγου της έκανα και δουλειές των παιδιών, τα πάντα».