Το βίντεο όπου φαίνεται ο καταδικασθέντας για συμμετοχή στην οργάνωση 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός να διαβάζει τους λόγους που τον ώθησαν στην απόδραση, αλλά και την απόφασή του να ενεργοποιηθεί εκ νέου, σχολιάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής διερωτάται εάν ο Ξηρος  «πιστεύει ότι έστω και δέκα στο εκατομμύριο από όσους πρόκειται να τον δουν, θα τον δουν επειδή ενδιαφέρονται γι' αυτά που διαβάζει και όχι επειδή τα διαβάζει ένας δολοφόνος.

Αναλυτικά ο κ. Τατσόπουλος έγραψε:

«Αναρωτιέμαι εάν ο Χριστόδουλος Ξηρός, καθώς εμφανώς διαβάζει μπροστά στην κάμερα, με την ανατριχιαστικά μονότονη φωνή του, σαν κανένας λογιστής του εγκλήματος [αδύνατον να τον παρακολουθήσεις και να μην τρέξει ο νους σου στην "Κοινοτοπία του Κακού" της Χάνα ΄Αρεντ] ειλικρινά πιστεύει ότι έστω και ΔΕΚΑ στο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ από όσους πρόκειται να τον δουν, θα τον δουν ΕΠΕΙΔΗ ενδιαφέρονται γι' αυτά που διαβάζει και όχι ΕΠΕΙΔΗ τα διαβάζει ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Οπως την παλιά καλή εποχή. Οταν σκότωνε για να τον δημοσιεύουν και τον δημοσίευαν επειδή σκότωνε. Ελλάδα 2014».

 

Π.Β.