Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Λιάνας Κανέλλη, κατά την ακρόαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με τον προεδρεύοντα Τάσο Νεράντζη να… μπαίνει στη μέση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε σειρά ερωτήσεων στον κ. Ρακιντζή, διακόπτωντας τον Γενικό Επιθεωρητή κατά τη διάρκεια των απαντήσεων.

Η βουλευτής του ΚΚΕ αντέδρασε ζητώντας σεβασμό, όπως και ο κ. Νεράντζης. Η Λιάνα Κανέλλη είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου «δεν θα κάνετε την προεδρεύουσα» με τον προεδρεύοντα κ. Νεράντζη να αναφέρει «εξαγριώνετε όλη την επιτροπή με τη στάση σας. Κάνετε μισή ώρα ερωτήσεις. Δεν σας επιτρέπω να υποβάλλετε άλλη».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Αφού το Προεδρείο ασπάζεται την επίσημη θέση του ΚΚΕ να μην κάνουμε ερωτήσεις, θα σιωπήσω…».

Ο κ. Νεράντζης ζήτησε να ανακαλέσει, ρωτώντας την αν ντρέπεται να λέει ότι το ΚΚΕ δεν θέλει ερωτήσεις.

«Δεν ντρέπομαι» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα η Λιάνα Κανέλλη να αποχωρεί, τελικά, λέγοντας: «Αφού δεν ντρέπεστε εσείς δεν πρόκειται να ντραπεί οποιοσδήποτε άλλος για λογαριασμό σας. Αποχωρώ. Της δίνω όλο το χρόνο να ανοητολογεί μέχρι το βράδυ. Tην αφήνω να μπουρδολογεί»..