Μπορεί να ακούγεται αστείο, ωστόσο ένα από τα κύρια θέματα που απασχολούσε χτες τη Βουλή και δη βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, ήταν οι... ουρές των σκύλων.
 
Αρκετές ώρες συζήτησης στους διαδρόμους και στο καφενείο του Κοινοβουλίου ξοδεύτηκαν, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, με τους βουλευτές της ΝΔ να απαιτούν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθ. Τσαυτάρη να επιτραπεί στο νέο νομοσχέδιο η κοπή της ουράς μόνον για τέσσερις ράτσες σκύλων. Ήτοι, των κυνηγετικών, Κούρτσχαρ, Βίζλα, Εαπανιέλ Μπρετόν και Ντράντχαρ. Οι βουλευτές ήταν αποφασισμένοι να το ζητήσουν από τον υπουργό και μάλιστα για να ασκήσουν πίεση έφεραν στη Βουλή και τους... κυνηγούς!
 
Αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση για τις ουρές των σκύλων, άρχισαν οι... πολιτικο-βουκολικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ΠαΣοΚ και ΝΔ. Αντίπαλοι ήταν εκ μέρους της ΝΔ ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και εκ μέρους του ΠαΣοΚ ο κ. Μ. Κασσής. Θέμα της αντιπαράθεσης ήταν πόσα αρνιά έχουν ως τώρα αρμέξει στη ζωή τους, με τον κ. Κασσή να αμφισβητεί ότι ο κ. Τζαμτζής έχει αρμέξει και τον κ. Τζαμτζή να του δείχνει τα χέρια του πόσο πρησμένα είναι από το άρμεγμα. Ελα όμως που ο κ. Κασσής είχε ένα όπλο στην αντιπαράθεση που το άφησε τελευταίο: «Με τέτοια κοιλιά πώς αρμέγεις;» είπε στον κ. Τζαμτζή.