Μία μεγάλη παράλειψη υπήρχε  από το χθεσινό δελτίο Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς που αναφερόταν στην συνάντηση του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη με τον Χάνες Σβόμποντα, συνάντηση που ως γνωστόν άναψε φωτιές στον χώρο της Κεντροαριστεράς για το ποιος  (ΔΗΜΑΡ ή ΠΑΣΟΚ) τυγχάνει της μεγαλύτερης στήριξης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Η παράλειψη βρίσκεται στην διόλου τυχαία μη αναφορά του ονόματος της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μαριλένας Κοππά στην συνάντηση για προφανείς λόγους.

Αυτόπτες μάρτυρες στο ξενοδοχείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η πρωινή συνάντηση υποστηρίζουν ότι τον επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο συνόδευε η κυρία Κοππά η οποία σημειωτέον έκανε εμφάνιση και στο πρόσφατο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ.

Το ζήτημα δεν είναι πώς θα αντιδράσει το ΠΑΣΟΚ στο γεγονός πως μία τυπικά ευρωβουλευτής ακόμη του κόμματος  κάνει επαφές με πρόεδρο άλλου ανταγωνιστικού κόμματος. Το μεγάλο πρόβλημα προς το παρόν εντοπίζεται στην ΔΗΜΑΡ όπου διάφορα στελέχη που προσβλέπουν  σε μία από τις πρώτες θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο  του κόμματος  βλέπουν πως για μία ακόμη φορά χάνεται το τρένο…

Για την ιστορία η κυρία Κοππά έχει κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας με το ΠΑΣΟΚ, αν και προ ημερών όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος  βρέθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για ενημέρωση αντήλλαξε μαζί του χειραψία.

Α.Π